Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

7 mars 2023 | 21:31

Jon Bernthal återvänder som The Punisher i "Daredevil: Born Again"

Skådespelaren som spelade The Punisher i Netflix version av “Daredevil” kommer att återvända i Disneys nya “Daredevil: Born Again”.
Jon Bernthal kommer att återvända till Marvels filmuniversum i kommande Disney+-serien “Daredevil: Born Again”, skriver The Hollywood Reporter. Bernthal spelade pistolälskaren The Punisher i Netflix version av både “Daredevil” och “The Punisher” och nya serien från Disney blir en fortsättning på dessa.
 
Förutom Jon Bernthal återvänder även Charlie Cox och Vincent D’Onofrio i I “Daredevil: Born Again” som Daredevil respektive Kingpin. Serien kommer att börja spelas in i New York denna månad, och lånar sin titel från Frank Millers seriebok med samma namn.
 
“Born Again” är en av de mer kända berättelserna med Daredevil i huvudrollen, och tar upp tunga ämnen som prostitution och missbruk. Serieboken börjar med att Daredevils kollega Karen Page blir beroende av heroin och säljer hans identitet till Kingpin - som mer än gärna vill ta kål på den blinda superhjälten.
 
Just The Punisher medverkar inte i “Daredevil: Born Again”, så vi vet inte hur trogna manusförfattarna och exekutiva producenterna Matt Corman och Chris Ord kommer att vara serien.
 
Premiär för “Daredevil: Born Again” beräknas bli våren 2024 på Disney+.
| 7 mars 2023 21:31 |