Film

Skribent

MovieZine

13 maj 2022 | 12:00

"Johnny vs Amber" - ny dokumentärserie på Discovery+

En ny dokumentärserie om Johnny Depp och Amber Heard ger en unik inblick i ett äktenskap som gått tragiskt fel.
Ingen har väl kunnat undgå turerna kring Johnny Depp och Amber Heard, paret som efter åratal av skandalrubriker i media nu möts i rätten. Den som vill veta mer om fallet kan dyka rakt in i en ny dokumentärserie med premiär på Discovery+ imorgon lördag. 
 
 
"Johnny vs Amber" är en dokumentär i två delar från två olika perspektiv, som utforskar en av de mest offentliga och allmänt rapporterade rättegångsfallen under det senaste decenniet; anklagelserna om våld i hemmet mellan Johnny Depp och Amber Heard, samt det efterföljande förtalsmålet som Depp väckte mot News Group Newspaper Ltd.
 
I dokumentären visas exklusiva, djupgående intervjuer med advokaterna som representerade båda sidor, David Sherbone och Sasha Wass QC, när de omprövar fallet som diskuterats i både domstolar och bland allmänheten.
 
 
"Dokumentären undersöker de omfattande bevis som använts under de rättsliga processerna i Storbritannien, inklusive videofilmer, fotografier, sms och ljudinspelningar från paret själva, för att ge en unik analys av vad som verkligen hände bakom rubrikerna och utforska den oerhört viktiga och komplexa frågan om våld i hemmet", skriver Discovery+ i ett pressmeddelande.
 
"Johnny vs Amber" finns att streama exklusivt på Discovery+ på lördag, 14 maj. 
 
| 13 maj 2022 12:00 |