Film

Skribent

Erika Jarhed

11 maj 2023 | 11:00

Storstjärnor klara för Johnny Depps nästa långfilm

Skådisarna Riccardo Scamarcio, Pierre Niney och Al Pacino är klara för Johnny Depps nästa film, som handlar om en italiensk konstnär.
Tidigare har det rapporterats att Johnny Depp återigen kommer sätta sig i registolen och göra biopic-filmen "Modigliani" om den italienske konstnären Amedeo Modigliani. Nu skriver Deadline att stora stjärnor är klara till huvudrollerna.
 
Vi kommer att få se Riccardo Scamarcio ("John Wick 2"), Pierre Niney ("Yves Saint Laurent") och ikonen Al Pacino ("Gudfadern") i de största rollerna.
 
"Modigliani" kommer att följa den italienska konstnärens liv under några turbulenta och händelserika 48 timmar i Paris 1916, som kommer att bli en stor vändpunkt i hans liv. Scamarcio kommer att spela titelrollen, Niney kommer att spela en fransk målare vid namn Utrillo och Pacion kommer att gestalta en internationell konstsamlare. Pacino kommer även att vara med och producera.
 
Detta kommer bli andra gången Depp regisserar en långfilm. Hans debut var med "The Brave" från 1997, som han också spelade huvudrollen i. Inspelningen av "Modigliani" förväntas att börja till hösten i Budapest.
 
Härnäst är Depp aktuell med filmen "Jeanne du Barry", som kommer att bli hans första film sedan 2020 års "Minamata", som kommer att visas på filmfestivalen i Cannes nästa vecka.
| 11 maj 2023 11:00 |