Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 augusti 2023 | 09:00

Missade du rättegången? Dokumentären "Depp v. Heard" finns nu på Netflix!

Har du fått nog av "Depp v. Heard" eller tillhör du de miljontals Netflixprenumeranterna som nu kommer att kasta dig över den nya dokumentärserien?
Netflix har knipit de globala rättigheterna till dokumentärserien "Depp v. Heard" som sändes på Channel 4 i Storbritannien redan i våras. Något säger mig däremot att det är först nu när Netflix drygt 235 miljoner prenumeranter får tillgång till serien som folk kommer att börja snacka om Johnny Depps och Amber Heards ökända rättegång.
 
Mellan 11 april och 1 juni 2022, sändes rättegången angående ärekränkningsfallet mellan Depp och Heard på bästa sändningstid i USA. Något som hade efterfrågats av Depp, troligtvis med förhoppningen att oavsett om han dömdes i rätten så skulle han kunna frias från anklagelserna av folket som tittade på utifrån. Och i en tid när TikTok fortfarande var på uppgång, så blev fallet plötsligt enormt omdiskuterat världen över. 
 
 
I dokumentärserien så kommer vi att få se delar av både Johnny Depps och Amber Heards vittnesmål, i ett försök att komma så nära sanningen som möjligt kring det som verkligen hände. Och nu är väl bara frågan hur länge det dröjer innan någon gör en miniserie á la "Pam & Tommy" som ger oss en dramatiserad version av hur händelseförloppet gick till också...
 

Läs också: Ännu en HBO-serie flyttar in på Netflix - Dwayne Johnsons bästa roll

 
Tröttnade du på rättegången redan under 2022? Eller kommer du att kasta dig över "Depp V Heard" nu när samtliga tre avsnitt finns tillgängliga på Netflix? Kommentera gärna nedan!
| 16 augusti 2023 09:00 |