Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 januari 2021 | 09:45

Joel Kinnaman är klar för HBO:s reboot av "In Treatment"

Den svenske skådespelaren kommer att spela en av huvudrollerna i rebooten av HBO:s Emmyvinnande tv-serie.
Variety rapporterar att Joel Kinnaman har landat en av huvudrollerna i HBO:s kommande reboot av tv-serien "In Treatment". Originalserien följde Gabriel Byrne i rollen som psykoterapeuten Dr. Paul Weston, där vi fick sitta med på hans självsäkra terapisamtal med sina patienter - men även på hans avsevärt mer osäkra egna terapisessioner med sin egen terapeut. 
 
Den nya rebootade versionen av serien kommer att följa Dr. Brooke Taylor, med Uzo Aduba ("Orange is the New Black") i huvudrollen. Även hon kommer att ha sina egna problem vid sidan av hennes terapisessioner. Kinnaman kommer att spela Adam, Brookes före detta pojkvän, som plötsligt dyker upp och gör hennes liv ännu mer komplicerat.
 
Utöver Aduba och Kinnaman så kommer vi även att få se skådespelarna Anthony Ramos, Liza Colón-Zayas, John Benjamin Hickey och Quintessa Swindell dyka upp framför kameran. Serien befinner sig redan i produktion men det är i nuläget oklart när serien förväntas vara redo för premiär. Med tanke på att originalserien hann klämma in över 100 halvtimmas-avsnitt på bara tre säsonger, så kan det dra ut på tiden...
 
Kinnaman kommer härnäst att dyka upp i den nya säsongen av "For All Mankind" hos Apple TV+, där premiären är satt till 19 februari. 
 

Läs också: Joel Kinnaman är taggad på "The Suicide Squad"

 
Kommer du att ge den nya "In Treatment"-serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 30 januari 2021 09:45 |