Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 september 2020 | 09:00

Joel Kinnaman är taggad på "The Suicide Squad"

"Filmen kommer att bli ett jävla monster."
Svenske Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman är just nu bioaktuell med dramathrillern "The Secrets We Keep". Nästa år väntar ännu en fet DC-rulle när Suicide Squad-gänget återförenas i James Gunns regi.

Kinnaman berättar i en intervju med Hollywood Reporter att publiken har något väldigt våldsamt och riktigt roligt att se fram emot. Han bekräftar också att filmen såklart blir barnförbjuden:

- Filmen kommer bli galen. Manuset är så roligt. Varje sida fick mig att skratta. James har full koll på genren, men också på varje aspekt av komedi och även marknadsföringen. Han förstår den här världen, och han återuppfinner både koncepten och karaktärerna.
 
 
Kinnaman spelade hårdingen Rick Flag för första gången i 2016 års "Suicide Squad". Men den här gången fick han utveckla en helt annan sida som skådespelare:

- För mig var det som att göra min första komedi, men den är tungt R-rated. Det var också lärorikt för jag hade aldrig gjort komedi på det sättet förut. James lärde mig, och vi hade enormt kul. Filmen kommer bli ett jävla monster. Trots att jag är med i den så ser jag fram emot att se den, som ett fan.
 
 
"The Suicide Squad" har också beskrivits som en gritty krigsfilm i 70-talsstuk, något vi fick se smakprov på i den första teasern (se den ovan). I den stjärnspäckade rollistan återser vi bland andra Viola Davis som Amanda Waller, Margot Robbie som Harley Quinn och Jai Courtney som Captain Boomerang. Nya i gänget är Idris Elba, Alice Braga och Nathan Fillion, med flera.
 
Filmen siktar på biopremiär 6 augusti 2021.
 
Hur är dina förväntningar på "The Suicide Squad"? Kommentera nedan.
| 22 september 2020 09:00 |