Film

Skribent

MovieZine

5 maj 2020 | 08:30

Joe Russo skriver "Extraction"-uppföljare

Efter Netflix-succén: Chris Hemsworth och regissören Sam Hargrave kan återvända för mer pang-pang.
Actionfilmen "Extraction" verkar poppis på Netflix sedan premiären den 24 april. Streamingjätten räknar med att 90 miljoner hushåll ska se filmen under den första månaden. Föga överraskande: arbetet med en uppföljare har redan påbörjats.

The Wrap skriver att Joe Russo ("Avengers: Endgame") återigen ska skriva manus till ett skarpladdat uppdrag för elitsoldaten Tyler Rake.

Hans och brorsan Anthony Russos produktionsbolag AGBO hoppas på att Chris Hemsworth vill återvända i huvudrollen. Tanken är också att välkomna Sam Hargrave tillbaks till registolen. Den långfilmsdebuterande regissören bjöd oss bland annat på en hisnande, 12 minuter lång actionscen gjord som i en enda lång tagning.
 
 
Regissören Sam Hargrave berättade nyligen för Collider att det finns potential och idéer för fler filmer. En kommande film skulle till exempel kunna berätta mer om David Harbours rollfigur:

- Vi pratade mycket om Gaspar och Tylers bakgrund. Vem vet, det kan bli en uppföljare eller en prequel om Netflix gillar filmen (...) Kan det bli en franchise? Vi får se vad tittarna tycker. Det är de som avgör.
 
MovieZine-läsarnas snittbetyg på filmen ligger på 3,3 av 5.
 
Vad tyckte ni om "Extraction"? Vill ni se en uppföljare? Tyck till nedan.
| 5 maj 2020 08:30 |