Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 februari 2018 | 07:15

"Jessica Jones" söker efter svar om sitt förflutna i ny trailer

Vem låg bakom bilolyckan som dödade hennes familj - och vem experimenterade på henne, med superkrafter som oväntad sidoeffekt? "Jessica Jones" söker svaren.
Det har blivit en lång väntan för alla oss "Jessica Jones"-fans. Jones var tillsammans med "Daredevil" de två första Marvelserierna hos Netflix, med premiär redan under 2015.
 
Hennes motståndare i den första säsongen (Kilgrave), är fortfarande en av de mest intressanta skurkarna vi har fått tampas med under samtliga Marvelsäsonger som följt därefter hos Netflix.
 
 
Under sin andra säsong ser "Jessica Jones" nu ut att använda sina privatdetektivkunskaper till att ta reda på grejer ur sitt eget förflutna. I den nya trailern får vi se att hela hennes familj ska ha dött i en bilolycka.
 
Det verkar till och med som att hon själv kan ha strukit med, för att ha fått livet åter genom något sorts experiment - vars sidoeffekter ledde till att hon blev vår alkoholiserade version av Pippi Långstrump i New York.
 
 
Hela den andra säsongen av "Jessica Jones" släpps hos Netflix den 8 mars. I vanlig ordning kommer säsongen att bestå av 13 avsnitt.
 
Är du peppad på att få gräva lite i Jessicas förflutna? Kommentera gärna nedan!
| 8 februari 2018 07:15 |