Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 februari 2018 | 11:50

Jerry Seinfeld bekräftar att en "Seinfeld"-revival kan vara möjlig

"Seinfeld" anses av många vara en av de bästa tv-serierna som någonsin har gjorts - vågar vi nu börja hoppas på en fortsättning?
Jerry Seinfeld avslöjade under ett besök hos Ellen DeGeneres talkshow, där han var för att prata om sin Netflixserie "Comedians in Cars Getting Coffee", att en revival av hans succéserie "Seinfeld" är möjlig. 
 
Det var Ellen som tog upp frågan, med tanke på de många reboots och revival-projekt som har fått grönt ljus på sistone. Seinfeld svarade bara att "det är möjligt", och möttes av publikens jubel, men utvecklade inte sitt svar mer än så. 
 
 
Faktumet att både Seinfeld och Ellen nu båda är över 60 år lär också överraska en och annan som tittar på klippet ovan. Det känns ändå inte helt otroligt att "Seinfeld" kan dyka upp igen - särskilt med tanke på att medskaparen Larry David kom tillbaka med sin egen serie "Simma lugnt, Larry!" - efter ett långt uppehåll förra året. 
 
Julia Louis-Dreyfus som spelar Elaine Benes i "Seinfeld", är dessutom klar med sin Emmyvinnande roll i "Veep" efter nästa säsong - vilket åtminstone bör öppna upp hennes schema för en comeback. Med tanke på publiken jubel (av blotta tanken på en revival) i klippet ovan råder det ingen tvekan om att det finns många fans som gärna skulle se en fortsättning av "Seinfeld".
 
Men frågan är ändå om det inte vore bäst att låta "Seinfeld" få vila i frid, som den perfekta tv-serien om ingenting den alltid varit. Eller vad tycker du? Kommentera gärna nedan!
| 14 februari 2018 11:50 |