Serie

Skribent

MovieZine

26 maj 2024 | 09:00

Jeremy Renner avslöjar en sorglig detalj om sin hälsa: "Det kommer följa mig livet ut"

Nåja, karln har åtminstone koll på läget.
Jeremy Renner, mest känd som Hawkeye i MCU, råkade ut för en svår olycka den 1 januari 2023.
 
Renner föll under sin egen snöplog och fick så många skador att man befarade att han skulle dö. Men han återhämtade sig närmast mirakulöst och kom på fötter på rekordtid. Mindre än 1,5 år efter olyckan har han spelat in en tredje säsong av "Mayor of Kingstown" som har premiär i juni.
 
Men skadorna kommer följa honom livet ut. Nu talar Renner ut om sin hälsa, och det är inte bara positiva saker.
 
Renner fruktade först att han bara skulle bli "en ryggrad och hjärna". Så småningom återfick han synen och rörligheten, och fick genomgå flera operationer. Nu måste han dock acceptera sanningen att han aldrig kommer att återhämta sig helt:
 
– Jag var bara tvungen att acceptera det för resten av mitt liv. Det kommer aldrig att bli något normalt i mitt liv igen eller som det var före olyckan, men det är okej, säger Renner i en intervju med tidningen People.
 
– Allt detta har dock gjort mitt liv hälsosammare. Jag är mycket friskare på grund av det. Jag tänker mer på hälsan för att jag måste. Rehabiliteringen kommer att pågå så länge jag lever.
 
Renner ville först inte acceptera sitt öde, men nu har han börjat läka mentalt också.
 
– Min sjukgymnast var tvungen att säga det jag inte ville höra. Att det här kommer att följa mig för resten av mitt liv. Så jag var tvungen att hitta mitt mod och bestämma mig för att "nu kör vi". Det gällde att byta perspektiv. Jag gillar åtminstone friskvård och mitt eget välmående, så det är ju positivt, säger Renner.
 
Nuförtiden gör han även reklam för löparskor! Hör mer om hans otroliga återhämtning och se hur Jeremy ränner:
 
| 26 maj 2024 09:00 |