Serie

Skribent

MovieZine

30 juni 2022 | 07:00

Jason Momoas fantasyserie "See" avslutas efter tre säsonger

Nu släpps trailern till den tredje säsongen av futuristiska dramat ”See”. Momoa är tillbaka den 26 augusti på Apple TV+.
Apple TV+ har släppt trailern till den tredje säsongen av postapokalyptiska dramathrillern "See". Samtidigt meddelar man att den tredje säsongen blir seriens sista.
 
- Vi ser fram emot att släppa detta episka sista kapitel, som kommer med all det intensiva drama, fängslande action och starka känslor som fansen har kommit att förvänta sig. Vi tycker också att det blir en djupt tillfredsställande avslutning på vår berättelse, säger seriens showrunner Jonathan Tropper.
 
 
"See" började sändas år 2019 och utspelar sig i en brutal och primitiv framtid, hundratals år efter att mänskligheten har förlorat förmågan att se.
 
I säsong tre har nästan ett år gått sedan krigaren Baba Voss (Momoa) besegrade sin bror och ärkefiende Edo och tog farväl av sin familj för att leva ensam i skogen. När en vetenskapsman från stammen Trivantians utvecklar en ny och förödande form av vapen som hotar mänsklighetens framtid, återvänder Baba till Paya för att ännu en gång skydda sin stam.
 
 
Dave Bautista gjorde Momoa sällskap i den andra säsongen. I den tredje återvänder skådespelare som Sylvia Hoeks, Hera Hilmar och Christian Camargo.
 
Sista säsongen av "See" kan ses på Apple TV+ från 26 augusti.
| 30 juni 2022 07:00 |