Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

23 september 2023 | 15:00

Jamie Lee Curtis + "One Piece" = sant

Uttrycker starkt intresse (nörderi) för att vara med Netflix-serien.
En av Jamie Lee Curtis bästa egenskaper är att hon kort och gott är en nörd. Hon är känd för att infiltrera olika spelturneringar och dyker gärna upp i kostymer utan förvarning. Hon dök upp i en full orc-outfit till premiären av “Warcraft”-filmen – en film hon inte ens medverkar i.  
 
Nu har hon fäst ögonen i “One Piece” av Eiichiro Oda. Netflix har utvecklat en live-action serie baserad på materialet och Curtis vill gärna vara med.  
 
Hon har aktivt uttryckt intresse att medverka i serien så fort strejken är över och inte nog med det; Curtis har valt ut vilken roll hon vill spela. Ingen mindre än Dr. Kureha, en gammal men tuff gumma som är grym på sitt jobb. Curtis upprepade sitt intresse på Instagram och fick nästan genast ett svar från en av seriens skapare, Matt Owens: 
 
- Inget behov att upprepa sig. Så fort vi får vad vi förtjänar och är tillbaka på jobben (efter strejken) kan vi prata ihop oss!  
 
Live-action versionen av “One Piece” har hållit överraskande hög kvalité med fina insatser från sina unga och relativt okända skådespelare. Curtis hade tillfört lite välbehövd stjärnglans till serien, för att inte tala om hennes genuina passion för materialet som hade kunnat nyttjas på olika vis.  
 
Skulle du vilja se Jamie Lee Curtis i “One Piece”?  
| 23 september 2023 15:00 |