Spel

Skribent

Anders Eklöf

14 april 2021 | 11:00

Jämför grafiken i gamla och nya versionen av "Mass Effect"

I en ny trailer för "Mass Effect Legendary Edition" får vi se hur mycket spelen har förändrats på 14 år.
Den 14 maj är det dags att återse eller stifta första bekantskapen med gänget på rymdskeppet SS Normandy, i "Mass Effect Legendary Edition" som ger oss snyggare grafik i de tre första spelen. 
 
Här är en trailer som jämför framförallt hur mycket snyggare det 14 år gamla första spelet har blivit. 
 
 
Samlingen innehåller "Mass Effect 1-3", alla DLC-paket och förfinad 4K-grafik med snyggare karaktärsmodeller, bättre texturer, snabbare laddningstider och förbättrad ljussättning och skuggor. 
 
"Mass Effect" är en framgångsrik science fiction-spelserie som handlar om Commander Shepard, som i en avlägsen framtid måste stoppa hotet från en ondskefull cybernetisk ras som vill förstöra universum. På vägen får du lära känna intressanta karaktärer, ta avgörande beslut och skjuta rymdvarelser. Personligen har jag väldigt starka minnen av framförallt det första spelet och ser fram emot att få återbesöka det igen. 
 
6f801bfb22b2b98f26d7924eb6da5768 fsum0zpgwpdyzxeb5lfj
 
"Mass Effect Legendary Edition" släpps till Xbox One, Playstation 4 och PC den 14 maj. Spelen kommer även flyta på ännu bättre på Xbox Series X och Playstation 5. Förutom att samlingen kommer vet vi att ett helt nytt spel i serien är under utveckling
 
Hur ser din relation till "Mass Effect"-serien ut? Tycker du att grafiken ser bättre ut?  
| 14 april 2021 11:00 |