Film

Skribent

Mats Karlsson

12 juni 2018 | 18:30

James Wan gör "Imse vimse spindel"-remake

Filmmakaren kommer att producera nyversionen tillsammans med Amblin Entertainment.
En del älskar "Imse vimse spindel" (Arachnophobia), andra gör det inte. Oavsett vilket, så har James Wan ("Aquaman") bestämt sig för att göra en remake på den 28 -åriga skräckkomedin, skriver Variety.
 
För de som har helt missat filmen handlar den om ett forskarteam, på uppdrag ute i Amazonas djungler där hittar de en mystisk och oupptäckt spindel som de tar med sig på sin resa. Vad de inte vet är att spindeln är en livsfarlig, supergiftig och avsevärt svårdödad insekt.
 
Frank Marshall som har producerat åtskilliga stora filmer (exempelvis "Indiana Jones"-franchisen) gjorde sin regidebut med "Arachnophobia", kommer enbart ha en producentroll med den kommande remaken. Detsamma gäller för James Wan som kommer att producera via sitt produktionsbolag Atomic Monster, tillsammans med Steven Spielbergs välkända Amblin Entertainment.
 
Vem som kommer att regissera och vilka skådespelare vi får se får tiden utvisa. Dock passade Wan på att slänga ut en skämtsam fundering huruvida John Goodman (som spelade huvudrollen i originalfilmen) var tillgänglig.
 
 
Vill ni se en ny spindelrulle?
| 12 juni 2018 18:30 |