Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

6 september 2016 | 09:40

James Gunn mobbas av trailersugna fans

Och nu säger han ifrån.
Under San Diego Comic-Con som gick av stapeln i slutet av juli visades en allra första trailer upp för kommande "Guardians of the Galaxy: Vol. 2" för en lycklig skara fans, och trycket på regissören James Gunn att släppa trailern till allmänheten har varit stort. Lite för stort, till och med.


- Jag uppskattar och är väldigt tacksam för att så många av er vill se "Guardians of the Galaxy: Vol. 2"-trailern. Jag är lyckligt lottad att så många därute är intresserade av vår film. Men schemat för när alla trailers ska släppas är redan bestämt och oavsett hur många gånger ni ber mig på sociala medier om att de ska komma ut snabbare, vilket på senare tid har hänt dussintals gånger per dag,  så kommer det inte att ändras.

Och tydligen har folk blivit alltmer aggressiva i sin jakt efter den nya trailern:

- Och ja, vanligtvis rör  det sig bara om folk som är entusiastiska och som bönar och ber om trailern, eller berättar att de kommer att dö om de inte får se den, eller helt enkelt frågar när den kommer att släppas, även om jag inte kan svara på det. Det är bara roligt och förståeligt, återigen, jag uppskattar intresset. Men när jag lägger upp en bild från en välbehövd semester i Palm Springs och någon kommenterar "Varför arbetar du inte på den förbannade "Guardians"-trailern?" eller när jag postar en hyllning till den bortgångne Gene Wilder och någon kommenterar: "Var i helvete är trailern, ditt rövhål?", tja, då blir det lite för mycket.

- Jag vet inte varför jag skriver det här. Om du har koncentrationsförmågan att läsa såhär långt så är du antagligen inte en av de taskmörtar som svär åt mig om en trailer på sociala medier. Men jag antar att det får mig att må lite bättre. Hoppas ni alla har en fantastisk dag.

Har du förståelse för James Gunns meddelande? Eller är sådant här beteende något han får leva med?
| 6 september 2016 09:40 |