Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 april 2018 | 08:15

James Cameron har hittat sin nye Terminator

”Agents of SHIELD”-skådisen Gabriel Luna spelar cyborg i ”Terminator 6”.
I maj börjar inspelningen av den sjätte filmen i ”Terminator”-serien. Efter floppen som var ”Terminator Genisys” väljer man att stryka ett streck över alla uppföljare, och gå tillbaka till rötterna. James Cameron är ombord som producent för att ge fansen en värdig fortsättning på hans egna ”The Terminator” (1984) och ”Terminator 2: Domedagen” (1991).

Av allt att döma kan den nya filmen följa första filmens enkla men effektiva story. Huvudkaraktären är Dani Ramos, en streetsmart tjej som blir stalkad av en mördarrobot från framtiden.

Rollen som nye Terminatorn har gått till Gabriel Luna. Han har bland annat spelat Ghost Rider i ”Agents of SHIELD”-serien, och medverkat i dramat ”Freeheld” mot Julianne Moore.
 
 
Deadline skriver också att Diego Boneta (”Rock of Ages”) och Natalia Reyes är klara för filmen. Sen tidigare vet vi att Mackenzie Davis (”Halt and Catch Fire”) spelar en soldat med ett viktigt uppdrag - rollen påminner om Michael Biehns Kyle Reese i första filmen.

Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton återvänder till filmserien för mindre roller. James Cameron letar fortfarande efter den rätta skådespelerskan till rollen som Dani Ramos.

För regin svarar Tim Miller ("Deadpool") och nya "Terminator"-filmen ska stå klar för biopremiär i november 2019.
| 14 april 2018 08:15 |