Film

Skribent

Viktor Eriksson

13 november 2023 | 21:00

Jacob Elordi vägrade provspela för Superman: "För mörkt för mig"

”The Kissing Booth”- och "Euphoria"-stjärnan uppger att han tackade nej till att göra en audition för James Gunns nya ”Superman: Legacy”.
Skådespelaren Jacob Elordi säger i en ny intervju med GQ att han tackade nej till att göra en audition för James Gunns kommande Superman-film, ”Superman: Legacy”. Anledningen var för att han helt enkelt inte är vidare intresserad av att göra superhjältefilmer. 
 
– Jag har alltid uppmanats att ge avrundade svar annars så blir min agent arg på mig. ”Allt kan hända”. Och uppenbarligen kan allt hända, men i det här stadiet av mitt liv, så har jag inget intresse för det. Jag gillar att göra vad jag själv hade tittat på, och jag blir väldigt rastlös när jag tittar på superhjältefilmer, säger Jacob Elordi och fortsätter.
 
– Dom bad mig läsa för Superman. Det var direkt ”Nej, tack”. Det är för mycket. Det är för mörkt för mig.
 
I intervjun berättar Jacob Elordi också att han tidigare kallats för "pretentiös", något han själv inte håller med om.
 
– Hur är det pretentiöst att bry sig om sitt arbete? Men att inte bry sig och medvetet mata folk skit, med vetskapen om att du tjänar pengar på människors tid, vilket bokstavligen är det mest värdefulla de har – hur är det det coola?
 
Jacob Elordi är i år aktuell i Sofia Coppolas "Priscilla "och Emerald Fennells "Saltburn". Det är sedan tidigare klart att huvudrollen i kommande ”Superman: Legacy” kommer att göras av David Corenswet. 
| 13 november 2023 21:00 |