Film

Skribent

MovieZine

26 mars 2024 | 14:00

Giganterna talar ut! Möt Godzilla och Kong i kul intervju

King Kong och Godzilla öppnar upp om sin maffiga comeback på bio.
Fans av kaiju-rullar och monsterfilm får snart uppleva det bästa av två världar (igen) när uppföljaren till "Godzilla vs Kong" äntligen når svenska biodukar.
 
Nu har jättegorillan och den muterade ödlan blivit sams - och bildar team när nya fiender dyker upp på horisonten. I filmen syns också skådisar som Brian Tyree Henry och Rebecca Hall, men vi vet alla vilka som är de stora stjärnorna, eller hur?
 
King Kong och Godzilla har förgyllt bioduken med maffiga äventyr sedan 1930- respektive 1950-talet. De är onekligen några av filmvärldens största ikoner. Men också sköna intervjuobjekt, iallafall enligt det klippet som just har levererats till MovieZine. Här får Kong svara på frågor om episka actionscener och sin motspelare (som tydligen lider av dålig andedräkt?). Fåordige Godzilla vill mest vråla:
 
Se hela intervjun nedan:
 
 
200 miljoner dollar i budget för en av vårens största blockbusters - och de har uppenbarligen heller inte sparat på några kostnader vad gäller marknadsföring...
 
"Godzilla x Kong: The New Empire" invaderar svenska biosalonger imorgon, 27 mars. Håll utkik efter MovieZines recension ikväll!
| 26 mars 2024 14:00 |