Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 juni 2022 | 16:30

Inspelningsstart för "Mitt stora feta grekiska bröllop 3"

Nią Vardalos är tillbaka med en tredje film om familjen Portokalos, och den här gången sitter hon själv i registolen.
Här är en uppföljare vi inte visste att någon hade bett om. "Mitt stora feta grekiska bröllop 3" är just nu under inspelning i Grekland.
 
Manusförfattaren och skådespelaren Nia Vardalos hälsar från Aten på sin Instagram, och låter meddela att hon även sitter i registolen den här gången. I övrigt finns inga detaljer kring handlingen eller vem som ska gifta sig denna gång.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Nia Vardalos (@niavardalos)

 
"Mitt stora feta grekiska bröllop" firar 20 år i år, och har fortfarande rekordet som den mest framgångsrika romantiska komedin genom tiderna (368 miljoner dollar i intäkter!). Nia spelade huvudrollen som Toula, kvinnan som chockar sin livfulla släkt med att förlova sig med en stilig amerikan.
 
En uppföljare släpptes år 2016 men vid det laget var varken publiken eller kritikerna lika charmade. Tvåan drog enbart in 90 miljoner dollar på bio, en fjärdedel jämfört med originalet. Förhoppningsvis har Nia Vardalos och tjocka släkten hittat en ny idé som ska övertyga fans till att OSA en tredje gång. Annars håller vi snarare tummarna för att "Mamma Mia 3" blir av.
| 23 juni 2022 16:30 |