Film

Skribent

MovieZine

16 februari 2024 | 19:50

Inga nyheter kring James Bond idag heller

Ingenting. Inget alls.
James Bond-fans håller andan i väntan på nya besked om superagentens framtid. Vem kommer få axla rollen, och vem ska regissera "Bond 26"?
 
Filmseriens producent Barbara Broccoli är den enda som möjligen vet något. Men hon tiger likt agent 007 under tortyr. Deadline har den senaste uppdateringen från torsdagens partaj med British Film Institute - ett citat som inte direkt skakar om min martini:
 
- Nej. Det finns inget jag kan säga om nästa Bondfilm. Ingenting. Inget som är på gång än.
 
Det har nu gått 2,5 år sedan Daniel Craig tackade för sig i "No Time to Die". Hans tolkning av agenten är stendöd, men "James Bond will return" - som han alltid gör... frågan är bara när? Med tanke på att varken någon ny skådespelare eller regissör är på plats, lär vi inte få en ny Bondfilm år 2025, utan kanske tidigast 2026.
 
Filmskaparna har nu återigen den svåra uppgiften att rebranda och nytolka den här ikoniske filmhjälten för en ny era och för nya generationer. Broccoli har själv bekräftat att "man måste modernisera Bond".
 
Nästa skådespelare att ta över pickadollen kommer bli den sjunde att spela Bond sedan 1962, och sannolikt få leva med rollfiguren undr minst tio års tid.
| 16 februari 2024 19:50 |