Film

Skribent

MovieZine

1 december 2023 | 06:00

Ikväll på tv: "Aladdin"-stjärnan gör huvudrollen i romantisk julfilm

Vad hände egentligen med Mena Massoud? Nu har vi svaret.
Har du också funderat på vad Mena Massoud haft för sig sedan Disney-filmen "Aladdin"? Inget alltför uppseendeväckande, tyvärr. Han har själv klagat på att han haft svårt att få nya roller. Men ikväll kan han ses i juliga filmen "Hotel for the Holidays" på tv. 
 
Den egyptiske skådespelaren spåddes en lysande karriär när han fick huvudrollen i Guy Ritchies actionpackade musikal "Aladdin" 2019, med självaste Will Smith som sin motspelare. Filmen blev en stor succé - men framgången för Massoud uteblev, och den planerade uppföljaren väntar vi på än.
 
Under titel har han nålat sig sysselsatt med mindre projekt, som Netflix-komedin "The Royal Treatment", och den här julfilmen som gjordes direkt för tv. "Hotel for The Holidays" beskrivs som en familjevänlig romantisk komedi som utspelar sig i New York i juletid. Här får vi följa både personal och kärlekskranka gäster, med Massoud i ena huvudrollen som charmig kock.
 
Filmen har låga 5,2 i snittbetyg på IMDb... men som en lättsmält julfilm borde den duga. Och det är ju ändå december nu.
 
Här kan du se "Hotel for the Holidays":
 
• Ikväll 21:00 på TV8
• Streama på Viaplay eller Tele2 Play
 
| 1 december 2023 06:00 |