Spel

Skribent

Viktor Eriksson

15 april 2024 | 22:30

Ikea visar upp sina nya gamingmöbler

Brännboll-kollektionen vill omfamna gamern samtidigt som den inte vill skrämma bort alla andra.
Ikea har nu visat upp sin nya Brännboll-kollektion med gamingmöbler. Kollektionen består totalt av 20 olika artiklar som utöver att prioritera funktionalitet anpassad för spelande också är tänkta att smälta in bra med mer traditionella möblemang. Förvänta dig därmed inte några vidare grälla färger eller RGB-utsmyckningar här. 
 
– Med Brännboll omfamnar vi tanken att spelandet är för alla och hör hemma överallt i hemmet. Det handlar om att göra det enkelt för människor att skapa utrymmen som anpassar sig till spelande, livet och allt däremellan, säger Philip Dilé, produktutvecklare på Ikea.
 
– Vi hoppas att den här kollektionen kommer att uppmuntra vänner och familjer att engagera sig tillsammans, och skapa glädje och gemenskap genom delade spelupplevelser.
 
 
Brännboll-kollektionen bygger vidare på Ikeas ursprungliga gamingkollektion som släpptes tillsammans med Republic of Gamers. 2021. Bland möblerna syns ett stort fokus på sittplatser gjorda för olika positioner och scenarier, inklusive en stol som är uppblåsbar.
 
Brännboll-kollektionen innehåller också en spelstation med en hopfällbar bordsskiva, integerad förvaring av PC-torn och kabelhantering. Det finns även flera förvaringslösningar, såsom ett väggmonterat skåp, sidobord och en multifunktionell korg som också fungerar som ett flyttbart fristående bord, samt en musmatta, matta och en pläd.
 
Vad tycker du om dedikerade gamingmöbler?
 
 
 
 
| 15 april 2024 22:30 |