Film

Skribent

MovieZine

26 juli 2023 | 18:00

En månad kvar till "Canceled"! Idag släpps biobiljetterna till den svenska rysaren

Joakim Lundell är tillbaka med en ny skräckfilm efter "Feed" - ännu rysligare än sist?
Spökjägarna Gone Ghosting går från kungar till "canceled" när en före detta kameraman går ut med att de fejkat sina paranormala möten. Fast besluten om att göra comeback tar ledaren Alex med sitt team till ett hus som länge varit igenbommat på grund av sin obehagliga historia... med planen att låta kamerorna rulla oavbrutet, vad än de kan stöta på.
 
Så lyder handlingen i filmen "Canceled", en ny svensk spökskräckis från gänget som gjorde "Feed" (2022). Joakim Lundell är en av producenterna, och har tidigare berättat exklusivt för MovieZine om hur filmen inspireras av "The Conjuring" och "The Grudge":
 
- Denna gång vill jag verkligen göra en betydligt mer renodlad skräckfilm med fokus på det paranormala. Och jobba med att sätta en obehaglig känsla redan från start som ska växa hos åskådaren genom hela filmen, säger Lundell.
 
Biopremiären är den 25 augusti, men redan idag släpps de första biobiljetterna. Du hittar dem på Filmstadens hemsida.
 
 
Mer svensk skräck är på ingång: i oktober kommer "Karusell" med Omar Rudberg i en av huvudrollerna. Där möter vi ett gäng vänner som får uppleva en läskig natt på ett nedstängt Liseberg...
| 26 juli 2023 18:00 |