Film

Skribent

MovieZine

13 september 2023 | 11:10

Super Mario och Dracula bland höstens filmer på SkyShowtime

Storfilmer som "Renfield", "Super Mario Bros. Filmen" och "Transformers: Rise of The Beasts" kommer till SkyShowtime innan årets slut.
För mindre än ett åt sedan lanserades streamingtjänsten SkyShowtime i Norden. Vi har sen dess kunnat se Hollywoodfilmer som "Top Gun: Maverick" och exklusiva serier som "Yellowjackets" dra tittare. Hösten fortsätter med fler stora premiärer från både Paramount och Universal, inte minst biosuccén "Super Mario Bros. Filmen".
 
Målet är "att ha 50 procent av de mest framgångsrika filmerna från 2023 tillgängliga på tjänsten" enligt ett nytt pressmeddelande.
 
Den underhållande "Dungeons & Dragons"-filmen finns nu att streama.
 

Premiärer i september:

 
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves är en actionspäckad film som visar det här legendariska spelets fantastiska värld på vita duken. Med Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis och Hugh Grant - filmen finns nu att streama.
 
Poker Face, den kritikerrosade succéserien skapad av Rian Johnson. Emmynominerade Natasha Lyonne spelar Charlie, som har en unik förmåga att upptäcka när någon ljuger. Hon ger sig ut på vägarna med sin Plymouth Barracuda och överallt där hon stannar till möter hon nya karaktärer och märkliga brott som hon bara måste lösa. Premiär fredagen 15 september.
 
Kodnamn: Annika, en originalserie från SkyShowtime, är ett finsk-svenskt kriminaldrama. Berättelsen handlar om finska konstförfalskningsutredaren Emma som arbetar under täckmantel för att infiltrera en auktionsfirma i Stockholm och undersöka deras koppling till en ökänd penningtvättare som kallas Blanko. Premiär 30 september.
 
Stallone och hans döttrar dyker upp med en egen realityserie i oktober.
 

Premiärer i oktober:

 
The Family Stallone är en ny dokumentärserie med Oscarsnominerade Sylvester Stallone, hans fru Jennifer Flavin Stallone och de tre döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet, som erbjuder oss en plats vid bordet hos en av Hollywoods mest kända familjer. Tittarna får se Stallone i sin största roll någonsin: som pappa.
 
Special Ops: Lioness har inspirerats av ett verkligt amerikanskt militärprogram och följer Joe (Zoe Saldaña) när hon försöker balansera sitt privatliv och sitt yrkesliv medan hon står på toppen av CIA:s kamp mot terrorism. Lioness-programmet, som överses av Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) och Donald Westfield (Michael Kelly), anlitar en aggressiv marinsoldat vid namn Cruz (Laysla De Oliveira) för att arbeta under täckmantel tillsammans med Joe.
 
Fleeting Lies, den spanska originalserien kommer att kunna streamas i höst. En månad före sitt bröllop, och strax innan hon utses till chef för företaget, blir Lucía (Elena Anaya) förrådd av Santi (Quim Gutiérrez), hennes rival om befordran. På grund av det anklagas Lucía för industrispionage och hon får sparken utan att man tar hänsyn till omständigheterna. Plötsligt tar Lucías liv och framtid en abrupt vändning mot det osäkra och hon står inför ett stort dilemma: Hur ska hon bevisa sin oskuld och slippa fängelse?
 
Frasier är snart tillbaka!
 

Premiärer i november:

 
Frasier, den klassiska komediserien kommer tillbaka. I denna nya serie spelar Kelsey Grammer huvudrollen, och är även exekutiv producent, och vi följer Frasier Crane (Grammer) i nästa fas av hans liv, när han återvänder till Boston, Massachusetts med nya utmaningar framför sig, nya relationer att skapa och en gammal dröm eller två att äntligen uppfylla.
 
Dreamland är ett drama med hjärtat på rätta stället om hemligheter, lögner, kärlek och strävan i en familj med fyra systrar. Det utspelar sig i den ljusa och soliga brittiska kuststaden Margate och är en mörk komedi om relationen mellan kvinnor i olika generationer och deras (något dysfunktionella) familjedynamik.
 
Renfield är en modern monstersaga som handlar om den lojala men plågade tjänaren till Dracula, historiens mest narcissistiska chef. Filmen har hyllats för sin komiska ton och för sina skådespelarinsatser. I huvudrollerna ser vi Nicholas Hoult, Awkwafina, Shohreh Aghdashloo och inte minst Nicolas Cage som Dracula.
 
Årets sämsta chef? Nicolas Cage spelar Dracula i skräckkomedin "Renfield".
 

Premiärer i december:

 
Lawmen: Bass Reeves är en ny antologiserie från Taylor Sheridan. Huvudrollerna spelas av David Oyelowo, Donald Sutherland och Dennis Quaid. Originalserien följer Reeves resa från slaveriet till polisstyrkan som USA:s första svarta sheriff väster om Mississippi. Trots att han arresterade 3 000 brottslingar under sin karriär var yrket en tung börda och han kämpade med dess moraliska och spirituella börda det innebar för hans älskade familj.
 
The Super Mario Bros. Movie, den framgångsrika storfilmen har regisserats av Aaron Horvath och Michael Jelenic och kommer också inom kort. Bland rösterna hör vi Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black och Anya Taylor-Joy. Filmen är baerad på Nintendos Mario-spel och inbjuder publiken till en färgstark, spännande ny värld som inte liknar något som skapats förut, i en actionspäckad komedi.
 
Transformers: Rise of the Beasts kommer också att finnas tillgänglig för tittarna att streama innan vintersäsongen. Filmen tar tittarna med på ett 90-talsäventyr runtom i världen med autobottarna och introducerar en helt ny fraktion av Transformers – Maximals – som följer med som allierade i den pågående kampen för jorden.
 
Dags för ännu en "Yellowstone"-spinoff: snart får vi möta sheriff Reeves,
 

Premiär i början av 2024:

 
The Curse är en genreöverskridande originalserie som utforskar hur en påstådd förbannelse stör ett nygift pars relation när de försöker skaffa barn samtidigt som de är med i sitt nya hemmarfixarprogram. I serien ser vi Emma Stone, Nathan Fielder och Benny Safdie. Serien kommer till plattformen under 2024.
| 13 september 2023 11:10 |