Film

Skribent

MovieZine

15 maj 2024 | 14:30

MovieZine bjuder på bio! Se hyllade "Hit Man" före alla andra

Glen Powell extraknäcker som falsk yrkesmördare i Richard Linklaters sköna thrillerkomedi. Se den med oss i Stockholm 27 maj.
Bjud med en vän på bio och se hyllade "Hit Man" först av alla!
 
Glen Powell, känd från "Top Gun: Maverick" och "Anyone But You", spelar huvudrollen i vad som "kan vara årets mest underhållande film" enligt MovieZines recensent.
 
Powell spelar Gary Johnson, en universitetslärare som extraknäcker som falsk yrkesmördare för New Orleans-polisen. Han har en naturlig talang för att anta olika personligheter, men allt blir mycket komplicerat när han förälskar sig i den potentiella klienten Maddy (Adria Arjona från "True Detective"). Hon i sin tur attraheras av Gary som utger sig för att vara den mystiske sexige Ron. Men vad skulle Maddy tycka om den verklige Gary, och hur länge kommer hans plan att fungera?
 
"Hit Man" är en smart, het thrillerkomedi inspirerad av en osannolik men sann historia, i regi av flerfaldigt Oscarsnominerade Richard Linklater ("Boyhood", "Before Midnight").
 

Gratis förhandsvisning i Stockholm 27 maj

 
I samarbete med Scanbox Entertainment har vi nöjet att bjuda in MovieZines läsare till en underhållande biokväll på Skandia. Kiosken står öppen, platserna är onumrerade, så kom gärna i god tid!
 
När? Måndag 27 maj 18:00 (insläpp från 17:15)
Var? Biograf Skandia, Drottninggatan 82
 
 

"Hit Man" får biopremiär över hela landet 31 maj.

 
| 15 maj 2024 14:30 |