Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 augusti 2016 | 14:00

Hintar det första klippet ur "The Walking Dead" säsong 7 om ett dödsfall?

En första förhandstitt på den kommande säsongen är här.
Sommaren har varit lång för den som har väntat på säsong 7 av "The Walking Dead". Sättet som den senaste säsongsfinalen lämnade tittaren i ovisshet om vem som blir mördad av Negan ökar bara otåligheten att få se hur det går för Rick och överlevarna.

Ännu måste vi vänta i drygt två månader på svaret, men eftersnacksprogrammet "Talking Dead" på AMC ägnade idag en timme åt skådisintervjuer och annat efter att ha visat hela säsong 6 i ett maraton. Men det kanske allra mest efterlängtade som fick avsluta godisregnet var detta förhandsklipp ur den kommande säsong 7.


Oavsett vilka som överlever mardrömsscenen med Negan (Jeffrey Dean Morgan) från slutet på förra säsongen, vet vi att de nya avsnitten kommer att följa överlevarna när de lämnar Alexandria för att upptäcka nya delar av världen, såsom The Kingdom. Där kan de mycket möjligt hitta nya allierade som hjälper dem att hämnas på Negan och hans Frälsare. En av de högst rankade i Negans sällskap är Dwight (Austin Amelio), som vi såg i det senaste avsnittet. I det nya klippet från säsong 7 ser vi honom i mötet med zombies, men vad ska det betyda att han bär Daryls (Norman Reedus) väst och rider hans motorcykel? Överlevde han inte Negan? Mystiken tätnar.

Säsong 7 får premiär den 23 oktober.

Ser du fram emot säsong 7 av "The Walking Dead"?
| 15 augusti 2016 14:00 |