Film

Skribent

Thomas Linnaeus

31 mars 2023 | 12:00

Herregud! Rapartisten bakom "WAP" lånar ut rösten till “Baby Shark”-filmen

Aristen som ligger bakom låtar såsom “Please me” och “Money”, Cardi B, kommer att spela Sharki B i den kommande barnfilmen.
Fenomenet “Baby Shark”, med tillhörande låt och dans, slog ner som en bomb hos alla barnfamiljer 2015. Nickelodeon och sydkoreanska Pinkfong valde att kapitalisera på bebishajarna och resultatet blev “Baby Shark’s Big Show!”.
 
Nu ska serien bli film, och Variety rapporterar att Rapartisten Cardi B, bakom enormt framgångsrika låtar som “WAP” och “I Like It”, kommer att spela hajen Sharki B i kommande “Baby Shark’s Big Movie!”.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Cardi B när hon medverkade i TV-serien Cardi Tries från 2020.
 
Men det är inte bara Cardi B som kommer att medverka i filmen. Rapparen och hennes partner, Offset, kommer att spela Offshark - och deras barn Kulture spelar Kulture Sharki och Wave blir Wavey Shark. Minst sagt fantasifulla namn.
 
I “Baby Shark’s Big Movie!” vänds livet upp och ned för Baby Shark. Hajfamiljen flyttar till storstan och Baby Shark tvingas lämna sin bästa vän - William. Och det är inte allt som är jävligt - när den onda sjöstjärnan Stariana hotar att stjäla Baby Sharks musik måste bebishajen rädda haven från hennes ondska.
 
Filmen kommer att släppas på Paramount+ och premiär blir i slutet av året. Vi håller tummarna för att filmen inte kommer till Sverige.
 
Ser du fram emot att se Sharki B i kommande “Baby Shark’s Big Movie!”?
| 31 mars 2023 12:00 |