Serie

Skribent

Tobias Andersson

13 juli 2023 | 18:46

Henry Cavill tar farväl av ”The Witcher” i ny blodig trailer

Storslagen trailer ger oss ett smakprov av fantasyseriens andra volym av säsong 3. Det är även sista gången vi ser Henry Cavill i rollen som häxkarlen Geralt.
Den andra halvan av den tredje säsongen är bara två veckor bort. För att lätta på alla ”The Witcher”-fans abstinens bjuder nu Netflix på en ny trailer som visar vad som komma skall i Henry Cavills sista säsong som Geralt av Rivia.
 
Nya trailern håller inte tillbaka på dramatiska intriger och blodspillan där vi får se Geralt, Ciri och Yennefer kämpa för sina liv i ett våldsamt krig. Särskilt mycket mer avslöjas det inte av handlingen, men man blev genast sugen på att få se upplösningen av fantasyseriens tredje säsong. Kolla in trailern nedan.
 
 
Den tredje säsongen har nog varit seriens mest omtalade. När säsongen avslutas kliver Henry Cavill nämligen av ”The Witcher”-tåget och lämnar över häxkarlsrollen till Liam Hemsworth. En nyhet som du antagligen inte missat och fans har till och med startat en namninsamling som kräver honom tillbaka till rollen.
 
Volym 2 av säsong 3 har premiär på Netflix den 27 juli. Så snart är det dags att ta adjö till Henry Cavills trogna tjänst som Geralt. Det ska bli spännande att se om serien lyckas behålla sin popularitet med de planerade, framtida säsongerna.
| 13 juli 2023 18:46 |