Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 mars 2022 | 12:00

Helgens streaming: 6 nya filmer har premiär idag

Action, familjefilm och skräck på Netflix, Prime Video, Disney+ och C More.
Kan det här vara den mest fullspäckade premiärhelgen på länge? Fyra streamingtjänster lockar med inte mindre än sex originalfilmer, med stjärnor som Noomi Rapace, Ben Affleck, Regina Hall och Zach Braff i huvudrollerna.
 
Deckare, familjekomedi, postapokalyptisk action eller skräck - vad säger humöret idag?
 
 
"Deep Water" - Ben Affleck och Ana de Armas spelar ett välbärgat par i New Orleans vars äktenskap håller på att falla sönder under tyngden av förbittring, svartsjuka och misstro. Regissören Adrian Lyne ("Ett oanständigt förslag", "Farlig förbindelse") gör sin första film på 20 år vilket får kritikerna att hoppas på "den erotiska thrillerns återkomst". Finns på Prime Video. 
 
"Beck - Den gråtande polisen" - Säsongens sista Beckfilm är också den bästa, om du frågar MovieZines recensent. Martin Beck och hans team får handskas med ett svårt fall efter en attack mot en buss med polisaspiranter. Se den på C More.
 
"Windfall" - En man gör inbrott i en teknikmiljardärs tomma semesterhem, men det hela går snett när affärsmannen och hans fru anländer. Jason Segel, Lily Collins och Jesse Plemons medverkar i thrillern i regi av Charlie McDowell ("The One I Love"). Visas på Netflix. 
 
 
"Svart krabba" - Ambitiös svensk actionthriller som inte spar på krutet... men ytan går före innehållet när musikvideoregissören Adam Berg filmdebuterar. Noomi Rapace spelar en motvillig soldat i ett dystopiskt Norden som drabbats av krig. Ett hemligt uppdrag väntar - och det gäller liv eller död. Se den på Netflix.
 
"Master" - Psykologisk skräckis från regidebutanten Mariama Diallo som utforskar rasism i den amerikanska universitetsvärlden. Om tre kvinnor som strävar efter att hitta sin plats på ett prestigefyllt universitet i New England vars frostiga elitism döljer något mer ondskefullt. Regina Hall gör en av huvudrollerna. Streamar på Prime Video. 
 
"Fullt hus" - Ännu en nyinspelning av klassisk komedi om att leva i en jättefamilj. Gabrielle Union och Zach Braff är paret som försöker uppfostra tio ungar och navigera det kaos som medföljer. Hittas på Disney+.
| 18 mars 2022 12:00 |