Film

Skribent

Tobias Andersson

10 mars 2023 | 22:10

”Heartstopper”-stjärnan på blodig begravning i ny rysare

Emmy-belönade skådespelaren Kit Connor går från dramakomedi till skräckgenren. Rysaren ”One of Us” börjar spelas in redan denna månad där han har huvudrollen.
Kit Connor har gjort sig ett namn inom film- och serievärlden genom framförallt prisbelönade dramakomedin ”Heartstopper”, men han har också synts i ”Rocketman” och ”Ready Player One”. Nu tänker han ta sig an något betydligt mer blodigare och mindre familjevänligt.
 
”One of Us” utspelar sig på en begravning där en familj är helt förkrossade över att ha förlorat en älskad familjemedlem. Tragedin ska dock bli ännu värre då de sörjande börjar mista sina liv – en efter en – och det blir upp till Connors karaktär att ta reda på vad som faktiskt händer. Enligt Deadline kommer det bli en skräckfilm i mysterietappning.
 
Det låter onekligen som en film vi inte är vana vid att se Kit Connor i. Som skådespelare känner han sig säkert redo att inspirera sig själv genom att bege sig ut på helt ny genre-mark. Vid sin sida kommer han att ha skådespelarna Charlotte Hope och Ian Beattie som båda synts till i ”Game of Thrones”.
 
Kit Connor som en ung Elton John i "Rocketman".
 
I höstas kunde även Connor bekräfta att han återvänder i rollen som Nick Nelson i en andra säsong av ”Heartstopper”.
| 10 mars 2023 22:10 |