Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 augusti 2017 | 11:01

HBO råkade lägga ut nästa avsnitt av "Game of Thrones" redan idag

HBO Spanien lade av misstag ut nästa veckas avsnitt av "Game of Thrones" på sin On Demand-sida. En dryg timma gick innan misstaget uppmärksammades.
Det har inte varit HBO:s bästa sommar direkt... först utsattes de för en stor hackerattack, sedan råkade det fjärde avsnittet av "Game of Thrones" läcka ut i förväg efter ett misstag av en distributör i Indien. Nu verkar HBO själva ha gjort ett misstag och lagt ut nästa veckas avsnitt av "Game of Thrones" redan idag, rapporterar bland andra Independent.
 
Nyheten letade sig först ut på Reddit när spanska HBO-prenumeranter märkte att nästa veckas avsnitt, av misstag, lagts ut på deras On Demand-tjänst. Det gick en dryg timma innan avsnittet plockades ned av HBO Spanien, men då var det redan för sent.
 
Mängder av spoilers hade redan publicerats i en Reddit-tråd och kort därefter började avsnittet att leta sig ut på illegala torrentsidor. Efter att det fjärde avsnittet av "Game of Thrones" läckte tidigare under säsongen så befarade många att tittarsiffrorna skulle sjunka under den ordinarie visningen - istället ökade dem.
 
Vi väljer att inte länka till det läckta materialet, men här kan du åtminstone njuta av trailern inför det sjätte (och näst sista) avsnittet av "Game of Thrones".
 
 
Frågan är nu vad den senaste läckan kommer att innebära inför nästa veckas ordinarie premiärvisning av avsnittet. Det näst sista avsnittet för säsongen brukar i regel vara ett av de allra mest påkostade och minnesvärda. 
 
Förhoppningsvis är det här det sista problemet HBO tvingas ställas inför, nu när sommaren börjar lida mot sitt slut.
 

Titta närmare på brevet som Arya hittade i måndagens avsnitt av "Game of Thrones".

 
| 16 augusti 2017 11:01 |