Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

31 augusti 2012 | 14:15

HBO + Film2home = sant

HBO:s hetaste serier är på väg till Sverige: snabbt, textat och helt lagligt.

I mitten av oktober lanserar HBO sin svenska nättjänst, där TV-kanalens alla amerikanska serier blir tillgängliga nästa dag.

HBO har ingått ett avtal med Film2home.se som ger VOD-kunderna chansen att köpa till ett abonnemang, och komplettera filmutbudet med några av de hetaste amerikanska TV-serierna. Film2homes unika rekommendationsmotor MovieMatch kommer att guida rätt i valet av serie, baserat på användares betyg, och förutspå vad du kommer att tycka om varje enskilt avsnitt. 

- Film2home har ett stort nätverk av butiker runt om i hela Norden, och en betydande kundkrets som vi gärna introducerar vårt abonnemang till. Vi är glada att tillsammans med dem kunna presentera ett så starkt erbjudande som inkluderar både ny film och TV-serier, säger Hervé Payan, VD på HBO Nordic. 

HBO Nordic erbjuder bland annat kritikerhyllade "Boardwalk Empire" med Steve Buscemi, "Game of Thrones", "True Blood", nya "Hit & Miss" med Chloë Sevigny och "Magic City" med Jeffrey Dean Morgan.

Gamla godingar som "Six Feet Under", "Sopranos", "The Wire" och "Big Love" kommer givetvis också att finnas med i utbudet med alla säsonger, och totalt kommer man vid starten att kunna erbjuda över 1000 timmar TV.

Prislappen är i nuläget inte satt men kommer att hamna under 10 euro i månaden. Anmäl dig här för mer information.  

| 31 augusti 2012 14:15 |