Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 juni 2017 | 17:00

Har titeln på Han Solo-filmen blivit avslöjad?

Kort, koncis och något fantasilös… om man ska tro det här ryktet.
Titeln på nya Han Solo-filmen kan vara ”Solo”. Kort och gott.

Den har kallats för ”Han Solo: A Star Wars Story”, och till och med "Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film" (puh!), långt innan inspelningen drog igång i början av året. Men vi har alltid vetat att det inte är den officiella titeln.
 
I väntan på att regissörerna Phil Lord och Chris Miller ska berätta vad de döpt sin Star Wars-rulle till, tror många att svaret redan är här - tack vare en t-shirt på Twitter.
 
 
Teamet som jobbade på inspelningen har nämligen fått t-shirtar med texten ”Star Wars - Solo - Crew 2017” på. (Snygg touch för övrigt med Hans blaster som bokstaven L! För att inte tala om den fyndiga raden "We shot first.")

Om ”Solo” är den officiella titeln, eller om Lucasfilm tänkt ut något mer spännande än så, lär vi få veta inom kort. Han Solos solofilm - vad den än heter - kommer på svenska biografer 25 maj 2018. Efter "Rogue One: A Star Wars Story" tycker man kanske att de vill lägga till ett litet "...A Star Wars Story" även här. Så kanske "Solo: A Star Wars Story"? Vet ni vad, jag börjar gilla hur det låter.
 
 
Alden Ehrenreich spelar huvudrollen som den unge bråkmakaren från rymden, som gjordes odödlig av Harrison Ford i "Stjärnornas krig" (1997) och dess uppföljare. I andra roller syns Emilia Clarke, Woody Harrelson, Thandie Newton och Donald Glover som Lando Calrissian.
 
Vad tycker ni om den potentiella titeln "Solo"? Droppa en kommentar nedan.
| 15 juni 2017 17:00 |