Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 mars 2016 | 13:00

Har Sophie Turner försagt sig om handlingen i säsong 6?

HBO vill att vi ska frukta för alla stora karaktärers liv i "Game of Thrones", men Sansa kan ha sa sagt lite för mycket den här gången...
Med mindre än två månader kvar till de nya avsnitten av "Game of Thrones", vet vi fortfarande näst intill ingenting om handlingen, tack vare HBO:s noggranna hemlighetsfullhet. I Oscars-minglet på röda mattan verkar det dock som att Sophie Turner kan ha försagt sig lite om sin karaktär Sansa Stark.

- Jag bläddrade igenom manuset och tänkte "död, död, död... okej, jag överlever den här säsongen".

Trots HBO:s marknadsföring av hjältarnas livlösa ansikten som ska få oss att oroa oss för deras framtid, avslöjar skådespelaren att hon går säker i den kommande sjätte säsongen.

Det kommer i och för sig inte som någon chock i och med hennes tidigare uttalanden i intervjuer att Sansa får sin starkaste säsong hittills. Med tanke på hur mycket skit Sansa har fått gå igenom sedan hon levde tryggt med familjen i Winterfell och drömde om en Disney-tillvaro, vore det också alltför otillfredsställande att döda henne redan i nästa säsong, innan hon givits nog med utrymme att använda vad hon har lärt sig om politiken i Westeros och slå tillbaka. Serien har förstås förvånat förut med abrupta dödsfall och slakter av huvudkaraktärer, men att sätta punkt för Sansa redan nu vore för galet, till och med för "Game of Thrones"-standards.

Vem vet, hon kanske rentav sitter på The Iron Throne när serien når sitt slut?

| 1 mars 2016 13:00 |