Serie

Skribent

Anders Eklöf

15 augusti 2022 | 14:20

Har du matchat med She-Hulk på Tinder?

Marvel har slagit sig samman med dejtingappen Tinder för att locka tittare.
Den 18 augusti har nästa Marvel-serie premiär på Disney+, nämligen "She-Hulk: Attorney at Law", där vi får följa Tatiana Maslany ("Orphan Black") som åklagaren och nyblivna superhjälten Jennifer Walters.
 
Serien handlar en hel del om att hon försöker hantera sitt komplicerade yrkesliv och singelliv med sina nyfunna superkrafter, vilket Marvel har fokuserat på i sin senaste marknadsföringskampanj.
 
Om du själv är singel och ute på "marknaden" och använder dejtingappen Tinder finns det nämligen en chans att ett grönt ansikte dyker upp i listan på potentiella partners.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Det går dessvärre inte att skicka meddelanden till henne, utan det är helt enkelt bara reklam för tv-serien. Det är oklart om det här gäller även i Sverige eller om du måste vara en heterosexuell man för att matcha med She-Hulk.
 
Det är en rolig och kreativ marknadsföringskampanj, men kan du tänka dig att du äntligen får ett meddelande för din första matchning på Tinder – och det visar sig vara reklam för en tv-serie om en grön superhjälte? Jag skulle åtminstone bli en aning besviken...
 
Vid sidan av Tatiana Maslany som gör MCU-debut kommer vi få återse gamla polare som Mark Ruffalo som Bruce Banner, Tim Roth som Abomination och Benedict Wong som Wong.
 
"She-Hulk: Attorney at Law" har premiär på Disney+ på torsdag och får totalt 9 avsnitt. Serien är den sista i fas 4 i MCU.
 
Hur skulle du känna om du matchade med She-Hulk på Tinder?
 
| 15 augusti 2022 14:20 |