Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 januari 2018 | 13:30

Har du längtat efter att förhäxas av en reboot av "Förhäxad?

I så fall kan dina magiska önskningar äntligen vara påväg att slå in - då CW nu har beställt en reboot av kultserien "Förhäxad".
Enligt TVLine blir "Förhäxad" nästa tv-serie, i en lång rad av gamla godingar, att få en reboot. Originalserien av "Förhäxad" rullade på WB mellan 1998-2006 - med Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan och Shannen Doherty i rollerna som häxsystrarna.
 
WB har sedan dess bytt namn till CW och väljer nu alltså att ge serien en reboot som ska utspela sig i nutid, med nya skådespelare och den beskrivs som; "en spännande och rolig feministisk reboot" där "tre systrar i en universitetsstad upptäcker att de är häxor" och "mellan att förkasta demoner, riva ned patriarkatet och behålla familjekänslan vid liv - är en häxas arbete aldrig färdigt".
 
CW höll tidigare även på med en reboot av en mörkare version av "Sabrina - tonårshäxan", men det projektet har istället tagits över av Netflix som skapar den som ett eget Netflix Original - ett projekt som faktiskt verkar ganska intressant.
 
Det återstår att se om nya "Förhäxad" kan bli lika spännande - såhär såldes i alla fall "Förhäxad" in med sin första trailer 1998 när det vankades premiär för originalserien: 
 
 
Vad tycker du - är det dags att damma av boken med alla gamla trollformler och ge sig på patriarkatet (och några demoner)? Kommentera gärna nedan!
| 26 januari 2018 13:30 |