Serie

Skribent

Alexander Kardelo

27 juni 2023 | 21:20

Har du inte sett "Silo" ännu? Apple bjuder på första avsnittet!

Gratis är gott! Du behöver inte Apple TV+ för att kolla in säsongspremiären av Rebecca Fergusons hyllade, dystopiska drama.
Det första avsnittet av Apples nya drama-mysterium "Silo" finns just nu att se gratis på Twitter.
 
Men detta är inte ännu en läcka, som när "Super Mario Bros" eller "The Flash" laddades upp i sin helhet. Istället har streamingtjänsten själva dragit nytta av Elon Musks generositet och lagt ut säsongspremiären för att locka fler tittare till en väldigt bra serie.
 
Handlingen utspelar sig i en okänd framtid, där Jorden har drabbats av en dödlig katastrof. Tiotusen överlevande gömmer sig i en gigantisk silo under marken. Men 140 år har passerat och nu minns ingen längre varför de är där - men att ifrågasätta den rådande "sanningen" straffas med att man skickas upp till ytan mot en säker död.
 
Det första avsnittet ger en spännande inblick i ett underjordiskt samhälle där någon precis har börjat gräva efter hemligheter...
 
Large 0a98e04a4a86265f3b2e93988b86fa49 silo photo 010105
 
MovieZines tv-redaktör listade nyligen "Silo" som en av årets hittills bästa serier: "Rebecca Ferguson är riktigt grym i huvudrollen och den dystopiska sci-fi-berättelsen är tillräckligt spännande för att kunna förtjusa alla som har en förkärlek för genren."
 
På fredag släpps säsongens tionde och sista avsnitt på Apple TV+. Har du ännu inte börjat, passa på att provsmaka på Twitter och se om "Silo" är något för dig!
 
 
Vad tyckte du om säsongens första avsnitt? Kommentera gärna.
| 27 juni 2023 21:20 |