Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 juli 2019 | 15:00

Här är skådespelarna i den nya säsongen av "American Horror Story"

Ryan Murphy avslöjar skådespelarna som är klara för den nionde säsongen av "American Horror Story: 1984", i ett klipp från första inspelningsdagen.
Vi har tidigare rapporterat om att den nya säsongen släpps i september och har fått namnet "1984", vilket även är årtalet den kommer att utspela sig i. 
 
Nu har inspelningarna av den nya säsongen officiellt dragit igång, något som seriens skapare Ryan Murphy firat med att ge oss en första titt på vilka skådespelare som kommer att dyka upp i den: Billie Lourd, Cody Fern, Leslie Grossman, John Carroll Lynch, Emma Roberts, Gus Kenworthy, Angelica Ross, Matthew Morrison, DeRon Horton och Zach Villa.
 
"American Horror Story"-veteranerna Sarah Paulson (upptagen med Murphys nya Netflix-serie "Ratched") och Evan Peters kommer däremot att stå över den nionde säsongen.
 
 
Kostymerna påminner om flera andra nostalgiska 80-tals serier, som "GLOW", "Stranger Things" och (kanske allra mest) "Wet Hot American Summer"-serierna, men den här gången lär nog karaktärerna få det svårare att överleva hela säsongen. Den amerikanska premiären är satt till den 18 september.
 

Läs också: Gökboet lockar stjärnor - Sharon Stone klar för tv-serien "Ratched"

 
Ser du fram emot den nya säsongen av "American Horror Story"? Kommentera gärna nedan!
| 12 juli 2019 15:00 |