Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 september 2021 | 11:05

Här är helgens 6 bästa "The Witcher"-nyheter och trailers

När Netflix bjöd in till sitt globala fan-event "Tudum" så fick vi givetvis en hel drös goda "The Witcher"-nyheter, här har vi samlat de sex bästa.
Det har minst sagt varit en helg fylld till bredden med Netflix-nyheter, vilket inte kommer som någon större överraskning med tanke på att streamingjätten hade bjudit in fansen till sitt första globala "Tudum"-event.
 
Men vid sidan om nyheter och trailers kring titlar som "Cowboy Bebop", "Vikings: Valhalla", "Red Notice", "The Sandman", "Extraction" och "Stranger Things"... så var det utan tvekan "The Witcher"-fansen som bjöds på flest goda nyheter och klipp.
 
Vi har därför samlat de sex bästa "The Witcher"-nyheterna på ett och samma ställe här nedan:
 

1. "The Witcher" är redan klar för säsong 3!

 
 
Det råder ingen tvekan om saken. "The Witcher" har blivit en av Netflix största satsningar och redan innan premiären av den andra säsongen, ger man nu officiellt grönt ljus för en tredje säsong också. Nu är det bara att låta Geralts och Ciris resa tillsammans börja!  
 

2. "The Witcher"-universumet utökas med fler titlar

 
 
Efter den lyckade och omtyckta prequelfilmen "The Witcher: Nightmare of the Wolf", som introducerade oss för karaktären Vesemir (kommer spelas av Kim Bodnia i säsong 2 av "The Witcher"), så bekräftar Netflix att man har två ytterligare titlar på gång inom sitt växande "The Witcher"-universum.
 
Det är lite oklart exakt vad de två ytterligare titlarna kommer att handla om, men det rör sig i alla fall om en andra anime-film och dessutom en ny "The Witcher"-serie... där serien kommer rikta sig mot barn och familjer (hur man nu ska lyckas med det). 
 

3. En tjuvtitt bakom kulisserna av "The Witcher: Blood Origin"

 
 
När vi rapporterade från WitcherCon tidigare i somras så nämndes nästan inte "The Witcher: Blood Origin" alls, men nu fick vi alltså hänga lite med seriens showrunner som tog oss med bakom kulisserna av den kommande prequelserien. Handlingen kommer att bland annat låta oss se hur den första witchern "skapades" under sex avsnitt. Det verkar även som att man säljer in just den här serien som en miniserie, som alltså kommer att ta slut efter den första säsongen.
 

4. En första titt på Kristofer Hivju som Nivellen

 
 
Kristofer Hivju förtrollade fantasyfans redan i sin roll som Tormund Giantsbane i "Game of Thrones". Nu återstår det att se vad folk kommer att tycka om hans version av Nivellen... och ja, det är alltså Hivju som döljer sig där under "allt det där".
 

5. Här är Kim Bodnia som Vesemir!

 
 
Efter att ha låtit oss ta del av Vesemirs bakgrundshistoria i den animerade långfilmen "The Witcher: Nightmare of the Wolf", så får vi för första gången se skådespelaren Kim Bodnia i den viktiga "The Witcher"-rollen. Vesemir är den äldsta levande witchern och är även den som "uppfostrade" Geralt... och uppenbarligen kommer han även ha ett finger med i spelet nu när Ciri ska lära sig att hantera ett svärd.
 

5. Ett säsong 2-klipp med Geralt och Ciri

 
 
Efter att redan ha blivit bortskämda med en scen mellan Geralt och Nivellen ur den kommande säsongen, så bjöds vi även på en liten scen mellan Geralt och Ciri... och en bruxa (en slags vampyr) någonstans i samma hus.
 

6. En längre trailer för både den första och andra säsongen av "The Witcher" 

 
 
Avslutningsvis. För den som både vill få en liten påminnelse kring vad som faktiskt hände under den första säsongen samt vill få se var handlingen kommer att ta oss i fortsättningen, så levererade Netflix givetvis en kombinerad trailer på knappt tre minuter.
 
Nu återstår det bara att börja räkna ned till premiären den 17 december!
 

7. Här är hela "Tudum"-eventet för den som vill se i efterhand:

 
 
Bonus! För den som även är sugen på att ta del av de andra Netflix-nyheterna från "Tudum"-eventen så finns hela klippet på drygt tre timmar att se här.
 

Läs också: Här är de 10 största "The Witcher"-nyheterna under WitcherCon

 
Vilken "The Witcher"-nyhet eller förhandstitt på vad som ligger framför oss är du messt nöjd med? Kommentera gärna nedan!
| 26 september 2021 11:05 |