Serie

Skribent

Anders Eklöf

25 september 2021 | 19:11

Allt är frid och fröjd i ny trailer för "Stranger Things" – eller?

Spökhus och "Ghostbusters"-vibbar i den senaste trailern för nästa säsong av Netflix-sensationen "Stranger Things".
Under kvällen bjöd Netflix in till ett tre timmar långt globalt fan-event kallat Tudum, där både skådespelare och skapare från hela världen medverkade och visade trailers för nya spännande filmer och serier. 
 
Vi fick bland annat en ny trailer för den fjärde säsongen av "Stranger Things", där vi får se en familj leva sitt fridfulla (eller?) liv i sitt nya hus som kallas Creel House. 
 
 
 
Allt är så klart inte lika glatt och trevligt som det verkar, utan huset verkar hemsökt av något. Här återser vi "Stranger Things"-kidsen (som faktiskt börjar komma upp i åldrarna) spelade av Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink och Joe Keery. 
 
Vi vet sedan tidigare att David Harbour (som gästar årets Comic Con Stockholm) kommer återvända som sheriffen Jim Hopper och Winona Ryder som Joyce Byers, men också att "Terror på Elm Street"-skådisen Robert Englund (som har påbrå i Sverige) medverkar på något sätt. 
 
Den fjärde säsongen av "Stranger Things" har premiär någon gång under 2022. Duffer-bröderna, som ligger bakom serien, har tidigare sagt att det inte blir den sista. 
 
Vilken säsong är den bästa i "Stranger Things"? Vad tror du om den fjärde?
| 25 september 2021 19:11 |