RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors

2 mars 2015 | 21:45

Han regisserar Marvels "The Spectacular Spider-Man"

Vi har kanske inte bara en regissör klar utan också en ny titel på plats.
Så vad händer nu när Spider-Man är tillbaka hos Marvel? Vi vet redan att han ska dyka upp i "Captain America: Civil War" år 2016, och därefter få en egen film sommaren 2017. Året därpå lär det bli aktuellt med ett gästspel i "Avengers: Infinity War - Part 1". 

Ryktesmaskinen Latino Review är tillbaka med nya "avslöjanden" från Marvels universum. Den här gången har anonyma källor snackat om Spider-Mans fristående film… eller, filmer i plural.

Bland annat sägs det att Drew Goddard kommer att skriva och regissera filmen. Det låter vettigt då Goddard var knuten till Sonys spin-off "The Sinister Six", som numera ligger på is. Goddard har senast skrivit och producerat Marvel-serien "Daredevil" åt Netflix. 

Vad mer?

- Spider-Man kommer inte att få någon bakgrundshistoria den här gången, utan finns med från början som en naturlig del av Marvels värld.

- Det snackas om att filmen ska heta "The Spectacular Spider-Man". (Ska ni reboota den många gånger till, lär ni snart få slut på titlar.)

- En ny skådespelare tar över rollen och Spider-Man ska nu vara i high school-åldern. Planen är att låta honom växa i rollen i minst två filmer till. 

- Det finns också planer på att introducera Sinister Six, och kanske så småningom ge skurkgruppen den länge planerade spin-offen. 

Marvel har ännu inte bekräftat något av ryktena.
| 2 mars 2015 21:45 |