Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 september 2019 | 22:30

Hailee Steinfeld erbjuden huvudroll i den kommande "Hawkeye"-serien

Jeremy Renners "Hawkeye" ser ut att få sällskap av den Oscarsnominerade skådespelerskan Hailee Steinfeld i den kommande tv-serien hos Disney+.
Vi rapporterade nyligen om att "Hawkeye" knutit en showrunner till produktionen som förväntas vara klar till hösten 2021. Nu rapporterar Variety att Hailee Steinfeld ska ha blivit erbjuden en huvudroll i den kommande serien, vid sidan om Jeremy Renner som redan är klar för den första säsongen.
 
Steinfeld är framför allt känd från sina filmroller och lyckades knipa en Oscarsnominering för debuten i bröderna Coens "True Grit", hon kommer nu under hösten även att vara aktuell i huvudrollen i originalserien "Dickinson" från Apple TV+.
 
Rollen i "Hawkeye" förväntas bli som Marvel-karaktären Kate Bishop, som i serietidningarna tar över som Hawkeye efter Clint Barton (som spelas av Renner) - karaktären är även en medlem i gruppen "the Young Avengers". Det går givetvis i nuläget inte att veta hur Marvel planerar att adaptera karaktären till serien, men det är inte omöjligt att vi kan komma att få se henne även utanför serien i någon av de större långfilmerna inom Marvel Cinematic Universe.
 

Läs också: Tom Hiddleston öppnar upp lite mer om nya "Loki"-serien

 
Tror du att Hailee Steinfeld kommer att passa i rollen som Kate Bishop? Kommentera gärna nedan!
| 9 september 2019 22:30 |