Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 mars 2018 | 10:00

Grym "Legion"-trailer ger försmak på vad som kan bli årets bästa serie

Noah Hawleys psykologiska mutantserie "Legion" är snart tillbaka!
Det börjar bli dags för den andra säsongen Mavels i särklass bästa tv-serie: "Legion". Visst, det är en tv-serie som på många sätt står ut ovanligt mycket från mängden... och på grund av det med största sannolikhet inte kommer att tilltala alla.
 
De som däremot gillar att utmanas psykologiskt, estetiskt och kreativt - kommer garanterat att älska den andra säsongen av Noah Hawleys "Legion". Det räcker med en titt på den nya trailern för att se att vi rör oss i något så ovanligt som en superhjälte/mutant-serie så speciell att den får David Lynchs "Twin Peaks" att framstå som glasklar och simpel.
 
 
Jag har haft förmånen att redan få ta del av premiäravsnittet för den andra säsongen, och trots att jag hunnit beta av drygt 300 avsnitt hittills i år - är "Legion"-premiären det i särklass bästa avsnittet jag sett under 2018. I nuläget får jag inte gå in mer i detalj på vad exakt det är som gör avsnittet så bra, men det kommer en längre text om detta när vi närmar oss premiären lite ytterligare.
 
Tills dess kan du ju försöka dig på att förstå trailern och några trippiga nya bilder här nedan. Den första säsongen handlade om David Hallers (Dan Stevens) egna psykiska besvär - medan den nya framförallt ska handla om masspsykoser.
 
 
 
Den andra säsongen av "Legion" får svensk premiär den 5 april hos FOX Sverige.
 

Läs också: Rachel Keller berättar om rollen i den grymma Marvel-serien "Legion"

 
Hur peppad är du på att få se fortsättningen av "Legion"? Kommentera gärna nedan!
| 7 mars 2018 10:00 |