Serie

Skribent

MovieZine

4 december 2023 | 18:50

Amazon Prime Video ger bort gratis streaming - året ut!

Det stämmer, streamingtjänsten räddar jul och nyår med sitt generösa erbjudande: prova gratis i 30 dagar.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Vi känner alla igen det: streamingtjänsterna blir allt fler, och utgifterna rusar iväg i jakten på olika abonnemang – TV4 för sporten, Disney+ för barnfilmerna, HBO Max och Netflix för snackisserierna... Listan kan bli lång och kostnaden dyr.
 
Men oroa dig inte! Det finns ett smart sätt att spara pengar och ändå njuta av en imponerande mängd underhållning.
 
 
 

Prime Video bjuder på en gratis månad

 
I abonnemangs-djungeln finns Prime Video, uppstickaren som går mot strömmen. Streamingtjänsten har nämligen det mest generösa prova-på-abonnemanget på hela 30 dagar!
 
Du får alltså en hel månad av gratis streaming medan du överväger att göra det till ditt nya favoritabonnemang. Och priset därefter? Överkomliga 59 kr i månaden. (Erbjudandet gäller endast nya kunder.)
 
 

Hur fungerar det?

 
Streama gratis i 30 dagar
 
Ge dig själv en julklapp med obegränsad underhållning utan kostnad i hela 30 dagar. Se dina favoritserier och filmer utan att tänka på plånboken. Starta ditt abonnemang redan idag.
 
Fullt rimligt pris

Efter provperioden övergår ditt abonnemang till ett betalabonnemang, men oroa dig inte – det är endast 59 kr i månaden. Prime Video är bland de billigaste tjänsterna på marknaden, trots att innehållet matchar de stora jättarna.
 
• Ingen bindningstid

Vill du inte binda upp dig? Inga problem. Säg upp abonnemanget innan din provperiod är över och njut av gratis serier och filmer för resten av 2023.
 
 

Vad är sevärt på Prime Video?

 
Från spännande originalserier till de senaste blockbusters: Prime Video har någor för alla smaker.
 
Actionpackade serien "Reacher" som bygger på Lee Childs bästsäljande böcker är snart tillbaka med sin andra säsong. Påkostade serier som "Sagan om ringen: Maktens ringar" och "The Citadel" visar hur denna streamingtjänst har spänt musklerna på senare år.
 
Filmutbudet ger dig toppfilmer som "John Wick 4", Oscarsnominerade draman som "The Fabelmans" och "The Whale" plus den underhållande slasherkomedin "Totally Killer".
 
Här finns också julkomedin "Candy Cane Lane" med Eddie Murphy, en film som du inte hittar någon annanstans. Men också en mängd av filmklassiker, som alla Bondfilmerna.
 
Storfilmer som "The Northman", "Amsterdam" och "Saltburn" kommer in senare denna månad.
 
Är reality mer din grej? Häng med på fler äventyr i James Bond-anda i tävlingen "007: Road to A Million". Svenska realityserier som "Parneviks All In" och "Ägd av Danny" ingår också i abonnemanget. Och inte minst humorshowen "LOL", som samlar Sveriges främsta komiker.
 
 
 

Avsluta året med gratis filmkvällar!

 
Spara in på abonnemangskostnaderna och omfamna friheten med obegränsad underhållning.
 
Besök Prime Video idag, starta din 30-dagars gratisperiod och upptäck det ultimata valet för prisvärd streaming. Låt 2024 bli året då du njuter av det bästa inom film och TV!
 
| 4 december 2023 18:50 |