Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 februari 2018 | 16:15

"Girls"-skaparen är klar för ny tv-serie hos HBO - med Jennifer Garner

Men tillskillnad från i Lena Dunhams "Girls" lämnar vi New York till förmån för en utflykt i naturen, med hennes nya tv-serie "Camping".
HBO meddelade igår att de har lagt en beställning på en ny tv-serie från Lena Dunham, skaparen bakom den hyllade HBO-serien "Girls". Enligt Variety har den nya serien, som kommer att heta "Camping", fått en beställning på totalt åtta avsnitt och har Jennifer Garner ("Alias") klar för huvudrollen. Serien baseras på en brittisk tv-serie från 2016 med samma namn.
 
Den brittiska versionen av tv-serien tog oss med ut i naturen under en campingutflykt för att fira Walts 45-årsdag - det var åtminstone tanken hans agressivt kontrollerande fru, Kathryn (den roll Garner ska spela), hade inför resan. Det blir nämligen allt annat än en trevlig utflykt - istället testas äktenskap och relationer bland alla som medverkar vid "firandet".
 
Large fecdfed4f1351d0be2fd46f8a6efe5bf jennifer 20garner
 
Även om själva handlingen inte direkt rycker tag i mig personligen, ska det definitivt bli spännande att se hur Dunhams nya tv-serie kommer att arta sig.
 
Att Jennifer Garner dessutom återvänder till tv-rutan i den ledande rollen är också ett intressant val - hon har tidigare nominerats till fyra Emmys och fyra Golden Globes (varav en vinst) under sin tid i tv-serien "Alias".
 
Vad tycker du - är det här rätt tv-serie för Lena Dunham att visa vad hon går för efter "Girls"? Kommentera gärna nedan!
| 9 februari 2018 16:15 |