Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 oktober 2014 | 19:00

Ghostbustern Ernie Hudson tycker det känns "fel" att ersättas med kvinnor

Skådespelaren: "Men om de inte lyckas vara roliga så blir det åtminstone sexigt".
Förslaget om en helkvinnlig uppsättning "Ghostbusters" har mötts med blandad kritik hittills. Vi ger Paul Feigs idé två tummar upp, men långt ifrån alla har samma förtroende för "Bridesmaids"-regissören. 

En av dem är skådespelaren Ernie Hudson, som har sållat sig till den mer högljudda skaran kritiker. Han har bland annat sagt följande till The Telegraph:

- Jag hörde att de gör en total reboot, som inte har något gemensamt med de två andra filmerna. Men om den inte har det, och är med bara kvinnor, varför kalla den "Ghostbusters"?

Hudsons telefon ringer kanske inte lika ofta nu som när han spelade Winston i de två filmerna på 80-talet. Naturligtvis hoppas han få vara en del av "Ghostbusters 3"… eller åtminstone få lite ögongodis på bio:

- Jag älskar kvinnor. Jag hoppas att de åtminstone kommer vara roliga, och om de inte är roliga så blir det förhoppningsvis sexigt. 

(Sa du det jag tror du sa? 1800-talet ringde. Vill ha sin ruttna kvinnosyn tillbaka!)

- Jag älskar tanken på att inkludera kvinnor, men bara kvinnor? Låter som en dålig idé. Jag tror inte att fansen vill se det. Enligt mig är det fel att göra en ny film utan grabbarna. Och utan mig!

Jag är inte helt övertygad om att Ernie Hudson är en nödvändighet för en ny "Ghostbusters"-film… Vad säger ni som är fans av filmerna? 
| 10 oktober 2014 19:00 |