Film

Skribent

Thomas Linnaeus

13 februari 2023 | 19:30

Gerard Butlers flygplansrysare “Plane” får båtuppföljaren “Ship”

Skepp ohoj! I uppföljaren till “Plane” byts miljön från flygplan till fiskebåt. Tyvärr är det dock inte klart om Gerard Butler återvänder.
Gerard Butlers fantastiska actionfilm “Plane” kommer att få uppföljaren “Ship”, rapporterar Empire Magazine. Mike Colter (“Luke Cage”) som medverkade tillsammans med Butler, är än så länge den enda bekräftade skådespelaren i uppföljaren.
 
I första filmen fick vi följa Butler som piloten Brodie Torrance, som tillsammans med fången Louis Gaspare (Mike Colter) måste samarbeta när deras flygplan störtlandar på ön Jolo Island i Stilla havet, som råkar vara full med rebeller som vill döda både Gerard Butler, Mike Colter och flygplanets passagerare.
 
Enligt Colter kommer filmen att ta vid efter slutet av “Plane”, där hans karaktär fortfarande är kvar på Jolo Island. Han hamnar på en fiskebåt på väg mot Sydafrika. Dessvärre inser han illa kvickt att båten människohandel, vilket givetvis betyder att han ännu en gång måste hamna i ett actionäventyr.
 
Än så länge är det inte klart om Gerard Butler återvänder till uppföljaren, men Mike Colter är klar, och “Plane”-regissören Jean-François Richet kommer att vara producent för “Ship”. Premiär för filmen är i dagsläget okänt.
| 13 februari 2023 19:30 |