Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

9 februari 2024 | 07:30

Ännu en "Game of Thrones"-spinoff på gång - från "The Batman"-författare

"Aegon’s Conquest" kommer följa den blodiga invasionen av Westeros.
Det gäller att smida medan järntronen är varm. I sommar har andra säsongen av "House of the Dragon" premiär, "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" ska börja spelas in senare i år, och utöver det finns planer på inte minde än tre animerade serier. Men varför stanna där?
 
"Aegon’s Conquest" är en idé som HBO har funderat på under en längre tid, men nu utvecklar aktivt.  Det var The Hollywood Reporter först med att berätta.
 
Vi kommer få följa Aegon Targaryen och erövringen av Westeros, som han genomförde med sina systerfruar Rhaenys och Visenya. Plus deras drakar. Mycket blod och brutalt våld utlovas.
 
Jobbet att styra den här draken har gått till Mattson Tomlin, en manusförfattare som jobbade på Matt Reeves "The Batman" (men utan att få sitt namn på filmen) och kommer vara medförfattare på "The Batman Part II" (förhoppningsvis med sitt namn på filmen).
 
Potentiellt mycket gott i horisonten för det "Game of Thrones"-fan som inte kan få nog av George R.R. Martins fantasivärld, med andra ord.
 

Läs också: "Game of Thrones"-duon Dan Weiss & David Benioff om kritiken mot sista säongen

 
Är du peppad på fler "Game of Thrones"-relaterade serier? Kommentera och diskutera gärna här nedanför.
| 9 februari 2024 07:30 |