Film

Skribent

Hannes Kinnunen

22 september 2012 | 21:30

Fyra alternativa slut till "Hobbit"-trailern

Hannes Kinnunen guidar igenom veckans nyheter kring "Hobbit"-trilogin.

I onsdags anlände äntligen den nya trailern som jag vid det här laget hoppas att ni hunnit se, om inte så börja med att se trailern här

Nu har det släppts fyra alternativa slut till "Hobbit"-trailern som man på den officiella hemsidan kan välja vilken man vill ha som slut på trailern. Det är alltså 1 minut nytt material som inte visades i trailern vilket var en väldigt rolig bonus. Här nedan finns alla slut ihopklippta till en video:

"Hobbit"-trailern jämförd med "Sagan om Ringen"

Den brittiska filmtidningen Total Film har gjort en väldigt rolig jämförelse mellan "Hobbit"-trailern och "Sagan om Ringen"-trailern som visar hur mycket som liknar varandra trailer till trailer, bland annat trollattacker och hur Gandalf återigen anländer till Fylke. Kolla in jämförelsen här!

Svensk titel till "Hobbit 2"

Nu har den svenska titeln till "Hobbit 2" satts av SF, filmen kommer att gå under titeln "Hobbit: Smaugs ödemark". En rätt tråkig titel om du frågar mig men som dock är trogen boken. Originaltiteln är "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Ny poster

Sist men inte minst firar Peter Jackson Hobbit-dagen (idag!) med att släppa en ny poster till "Hobbit: En oväntad resa". Samma poster kommer snart att pryda svenska biografer:

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. 

Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

| 22 september 2012 21:30 |