Film

Skribent

MovieZine

29 mars 2017 | 15:35

Fullt ös i andra trailern till "Valerian"

Rykande färsk titt på det påkostade sci-fi-äventyret "Valerian and the City of a Thousand Planets". Och Luc Besson skriver redan på en uppföljare.
Många sci-fi-fans är förväntansfulla när det franska seriealbumet "Linda och Valentin" ska bli film. Och kommer regissören Luc Besson lyckas skapa en lika underlig som underhållande rymdopera som "Det femte elementet" från 1997? 

En sak är säker, "Valerian and the City of a Thousand Planets" ser ut att bli ett av sommarens mest ambitiösa filmprojekt. Med en budget närmare 200 miljoner dollar har man inte sparat på krutet eller effekterna. Kan detta vara årets snyggaste trailer?

Kolla in en rykande färsk trailer #2:


Besson hoppas på möjligheten att utforska de tusen världarna ytterligare i ”Valerian 2”. Han berättar för Den Of Geek att han redan skriver på en uppföljare:

- Om vi har tur och folk gillar filmen, skulle jag gärna göra en till, såklart. Jag älskar de här karaktärerna. Varje gång jag ser Cara och Dane tillsammans vill jag göra en till.

Förutom Dane Dehaan och Cara Delevingne ser vi Clive Owen, John Goodman, Rihanna, Ethan Hawke samt Ola Rapace i en liten roll"Valerian and the City of a Thousand Planets" får svensk biopremiär 2 augusti.

Vad tycker ni om trailern? Kommentera nedan.
| 29 mars 2017 15:35 |